Bo bra i Skövde

Ska du åka till Skövde, på semester, eller på grund av något annat, så kan du behöva ha ett bra boende. Du kan om du vill bo på herrgård Knistad. Hos dem finns det fina rum och bra service. Du kan välja att bo i en svit om du föredrar det, eller ett vanligt rum. Denna herrgård har även bra mycket mer än bara boende att erbjuda. Hos dem kan du till exempel välja att ta din jägarexamen så väl som att du kan boka ett golfpaket, då det finns en bra golfbana precis bredvid. Även företagare kan välja denna herrgård för att ha sin konferens på.

Du kan även ägna dig åt att fiska när du bor här och ibland så hålls det i flugfiskehelger och annat.

Skövde – en trevlig stad

Skövde är en trevlig stad att besöka och runt om så har du en hel del att se och göra, utöver det som redan erbjuds på Knistad Herrgård. Ska du åka till Skövde på semester, så är det ju inte fel att ha koll på vad för sevärdheter och annat som finns. Har du med dig barnen så rekommenderar vi dig att ta med dem till Balthazar Science Center.

Andra sevärdheter är Skövde stadsmuseum, Askeberga skeppssättning samt skulpturen som föreställer John G Grönvall. Han var den person som Sköfde Gjuteri och Mekaniska Verkstad, numera mer känd som Volvo Powertrain.

När du är i Skövde så har du inte heller långt till Hornborgasjön. Under våren så kan du här se när alla de tusentals tranor kommer hit. Sedan är det även en mängd andra fåglar som gärna håller till där.

Boka bra boende

Om du tycker att Knistad Herrgård verkar vara ett boende som passar dig, eller vill läsa mer om dem, så har de en bra hemsida du kan besöka. Där kan du boka ditt rum!